Volg ons
M Villa - Logo
Volg ons

Aanpak

Moderne villa te koop

Een eerste thuisbezoek

We bespreken samen wat uw wensen en noden zijn om uw nieuwe droomvilla tot een goed einde te brengen. Dat kan bij u thuis of in één van onze kijkvilla's.

We bouwen tijdens onze eerste kennismaking ook een vertrouwensband op. Eens die basis er is, spreken we onze architect aan die rechtsreeks met u een overeenkomst aangaat. U kan zelf ook een eigen architect aanstellen.

Landelijke villa te koop
Landelijke villa op maat te koop

Uw persoonlijk ontwerp

Voor een gepersonaliseerd resultaat overlopen we samen met de architect alle zaken die nodig zijn voor het perfecte ontwerp.

We gaan geen uitdaging uit de weg, we verliezen geen detail uit het oog. Daarom sturen we het ontwerp zo vaak als nodig bij, tot het volledige plaatje klopt. Van zodra u akkoord bent, gaan we over tot de bouwaanvraag.

Uitvoerings­details bepalen

Alle materialen worden nu op elkaar afgestemd. Op basis van de berekeningen stellen we een uitvoeringsdossier samen.

De uitvoeringsdetails worden getekend en de meetstaten opgemaakt. Vervolgens maken we een gedetailleerde prijszetting en stellen we een planning op. Samen overlopen we met u alle details rond de uitvoering van uw project. 

Landelijke villa op maat te koop
Moderne villa op maat te koop

Centraal aanspreekpunt

Tijdens het volledige bouwproces blijven wij het aanspreekpunt tussen alle betrokken partijen. Wij organiseren én coördineren.

We voeren proactief kwaliteitscontroles uit en maken interne werfverslagen op in samenspraak met de architect. Daarnaast controleren we voor u of de planning en budgetten gerespecteerd worden.


En genieten maar!

Na de oplevering geniet u met volle teugen van uw nieuwe M VILLA. Indien toch een probleem opduikt, bekijken we hoe we dit samen kunnen oplossen.

Landelijke villa op maat te koop
Volg ons