Volg ons
M Villa - Logo
Volg ons

Nieuwbouw op maat

Samen bouwen we uw droomwoning, op maat ontworpen en gebouwd in een landelijke of moderne stijl. We ontzorgen u en zijn gedurende uw realisatie het centrale aanspreekpunt, zo heeft u opnieuw tijd voor uw dagdagelijkse taken. We leven ons volledig in uw leefwereld in. Zo zetten wij uw wensen en noden centraal, en als we die combineren met onze ervaring, bekomen we uw ideale droomthuis. Niet zomaar een huis, maar een échte thuis waar je gelukkig samenleeft.
Landelijke villa op maat
Moderne villa op maat bouwen

Nieuwbouw op maat

U bezit zelf een stuk grond of wij gaan voor u op zoek. Voor het ontwerp van uw woning werken we samen met uw of onze architect. Met wie we ook samenwerken, u kan steeds rekenen op ons professioneel advies.

Er komt heel wat kijken bij de projectrealisatie. Timing, budgetten, kwaliteitcontrole,... noem maar op. We ontnemen met veel plezier al uw stress en kopzorgen op basis van onze transparante totaalaanpak. Daarom blijven we gedurende het volledige proces het centrale aanspreekpunt, voor u en alle partijen. En dat is net zo uniek aan M VILLA, we garanderen dat u zorgeloos kan genieten van uw thuis.

Uw bouwstijl

Landelijk of modern? Uw stijlvoorkeur is onze wens. Wat zeker is: uw droomwoning zal uniek zijn en tot in de kleinste details afgewerkt. Dat vraagt een persoonlijke aanpak en die kan u bij M VILLA verwachten. We zijn immers dé specialist in het bouwen van uw woondroom in een moderne en landelijke stijl. 
Volg ons